Kjøp 3 wallstickers eller plakater og betal bare for 2!

Tapeter

Tapeter

Å velge tapeter til hjemmet ditt er en utmerket måte å skape en personlig atmosfære og gi hvert rom en unik karakter. Med et bredt utvalg av mønstre, stiler og farger å velge mellom, kan du enkelt finne noe som passer din stil og smak.

Enten du ønsker moderne, klassiske eller tidløse tapeter, tilbyr Namly Design et stort utvalg av høykvalitets tapeter til konkurransedyktige priser, inkludert billige tapeter fra 249 kr per rull.

Les mer
Filter
Angi stigende retning

Elementer 1-36 av 171

Side
per side
Vise som Rutenett Liste
Filter
Angi stigende retning

Elementer 1-36 av 171

Side
per side
Vise som Rutenett Liste

Å bytte tapet er en av de enkleste måtene å fornye hjemmet ditt uten å gjøre større renoveringer. Med riktig tapet kan du skape en varm og innbydende atmosfære i hvert rom, fra soverom til barnerom og stue. Tapeter har også fordelen av å være holdbare og slitesterke, noe som gjør dem til et godt valg for langsiktige innredningsløsninger.

Skap en personlig stil med tapeter

Med tapeter fra Namly kan du enkelt skape en personlig stil som gjenspeiler din smak og personlighet. Velg mellom et bredt utvalg av tapeter i forskjellige stiler og mønstre, fra ensfargede til småmønstrede, stripete og naturinspirerte motiver. Våre produkter er utformet for å gjøre det enkelt å finne riktig tapet til ditt hjem.

Hos Namly finner du et bredt utvalg av tapeter som gjør det enkelt å fornye hjemmet ditt. Uansett om du vil ha en tapet som er ensfarget eller småmønstret, blomster eller blader, stripet eller ensfarget, har vi noe for hver smak og stil.

Velg mellom tidløs design, naturinspirerte mønstre eller moderne stiler som matcher de nyeste trendene for 2024. Med riktig tapet kan du enkelt forvandle hvilket som helst rom og skape en følelse av hjemlighet og stil.

Våre tapeter er enkle å påføre og fjerne, noe som gjør dem til et utmerket valg for den som ønsker å forbedre innredningen uten mye anstrengelse. Tapeten er laget med høy presisjon i Sverige, og hvert mønster er nøye utvalgt eller laget av vårt talentfulle designteam. Resultatet er en tapet som ikke bare gir veggene dine en eksklusiv følelse, men også bidrar til å støtte lokale produsenter.

Uansett om du leter etter tapet til soverommet, stuen eller barnerommet, har vi noe som passer. Hos oss finner du tapeter i en rekke forskjellige farger og mønstre som passer for alle typer rom og innredningsstiler. Våre tapeter er lette å feste og kommer med tydelige instruksjoner for å gjøre det enkelt for deg å skape ditt drømmehjem.

Tapeter for soverommet

Skap en rolig atmosfære i soverommet ditt med våre harmoniske tapeter. Velg mellom myke farger som blått, grønt eller grått, eller utforsk mønstre som småmønstret og blomstermønstre. Tapeter i soverommet kan både berolige og gi rommet en personlig touch, noe som gjør det til et sted for avslapning og restitusjon. Hos Namly finner du tapeter som hjelper deg å skape det perfekte soveromsmiljøet, uansett om du foretrekker moderne minimalisme eller klassisk eleganse.

Tapeter for barnerommet

Gjør barnerommet lekent og innbydende med tapeter som stimulerer fantasien. Vi tilbyr et stort utvalg av barnevennlige tapeter med glade farger og mønstre som passer for alle aldre. Fra blomster og blader til morsomme dyremønstre og stripete tapeter, hos Namly finner du noe som både du og barnet ditt vil elske. Våre tapeter er enkle å sette opp og sterke nok til å tåle livets små eventyr.

Hos Namly streber vi etter å tilby tapeter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Våre produkter er nøye utvalgt for å tilby noe for alle smaker, fra moderne edition-tapeter til tidløse klassikere. Med fokus på bærekraft og design kan du være trygg på at våre tapeter ikke bare er vakre, men også holdbare og enkle å vedlikeholde.

Miljøvennlige og høy-kvalitets tapeter

Hos Namly bryr vi oss om miljøet og jordens ressurser. Derfor er alle våre tapeter PVC-frie og klassifiserte som brannsikre. Vi produserer alle tapeter på bestilling etter kjøpet ditt, noe som betyr at du får et helt nytt produkt skreddersydd etter dine behov. Vår selvklebende, finvevde tapet med teksturert lerret er laget av 100 % polyester og kan flyttes uten å etterlate skader på veggen.

Med en slitesterk og fleksibel overflate som er både brannsikker og miljøvennlig, tilbyr denne tapeten en bærekraftig løsning som er både vakker og praktisk. Perfekt for å skape en stilren og moderne innredning i hjemmet ditt.

Enkelt å handle

Det er enkelt å handle hos Namly. Vår nettbutikk er brukervennlig og tilbyr et bredt utvalg av tapeter i en rekke farger som grønn, rosa og sølv. Du finner alltid noe som passer akkurat deg og hjemmet ditt, og vi tilbyr også gratis frakt og rask levering.

Et stort utvalg av tapeter

Vårt utvalg av tapeter dekker alt fra klassiske mønstre til moderne og dristige stiler. Med alternativer som småmønstret, stripet, blomster og blader, samt ensfargede tapeter i en rekke farger som blå, grønn, rød, gul og sølv, finnes det noe for alle. Uansett om du vil skape en rolig atmosfære på soverommet ditt eller gi liv til et lekent barnerom, finner du alltid noe hos oss.

Billige tapeter av høy kvalitet

Namly tilbyr ikke bare et stort utvalg av tapeter, men også billige tapeter av høyeste kvalitet. Våre tapeter starter fra 249 kr per rull, noe som gjør det mulig for deg å fornye hjemmet ditt uten å sprenge budsjettet. Hos oss finner du alltid noe som passer din stil og lommebok.

Har du spørsmål om tapetene våre eller ønsker du hjelp til å finne riktig tapet for hjemmet ditt? Ikke nøl med å kontakte oss! Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg med å finne den perfekte tapeten til soverommet, barnerommet eller stuen din. Vi tilbyr også ekspertråd om hvordan du kan kombinere forskjellige stiler og farger for å skape et sammenhengende og elegant hjem.

Hvilken tapet til soverom?

For soverom anbefaler vi tapeter i beroligende farger og mønstre. Tapeter i blå, grønn og grå nyanser skaper en harmonisk atmosfære og bidrar til å fremme avslapning og hvile. Småmønstrede eller ensfargede tapeter fungerer utmerket i soverom, da de ikke overvelder rommet, men likevel gir en personlig touch.

Hvilke tapeter er moderne i 2024?

I 2024 ser vi et stort fokus på naturinspirerte mønstre og jordnære farger. Tapeter med blomster, blader og naturmotiver er populære, samt tapeter i ensfarget stripete stil. Moderne edition-tapeter som kombinerer klassiske mønstre med en moderne vri vil også være en stor trend dette året.

Hvordan velge tapeter?

Å velge riktig tapet kan føles overveldende, men start med å tenke på hvilket rom du innreder og hvilken stemning du vil skape. For større rom kan du velge tapeter med større mønstre eller dristige farger som rød, oransje eller lilla. Mindre rom, som barnerom eller kontor, passer ofte godt med småmønstrede eller ensfargede tapeter i lysere toner.

Kan man ha samme tapet i flere rom?

Ja, du kan definitivt bruke samme tapet i flere rom, spesielt hvis du vil skape en enhetlig følelse i hjemmet. Tapeter i ensfarget eller stripete stil fungerer bra for å binde sammen forskjellige rom, mens blomster og blader kan brukes for å skape en mer sammenhengende innredning. Sørg for å velge en tapet som passer både rommet og hjemmets overordnede stil.